U KIEST BIJ ARCHITECTENBURO JONATHAN VAN LOO VOOR EEN CONSTRUCTIEVE, DUURZAME & CREATIEVE OPLOSSING MET AANDACHT VOOR UW PERSOONLIJKE RUIMTE EN BELEVING.

WIE I WAT I ONZE MISSIE

Architectenburo Jonathan Van Loo bv werd opgericht in 2013 door architect jonathan van loo en is gevestigd te Sint-Kruis Brugge. In 2000 studeerde hij af aan het hoger architectuurinstituut Sint Lucas te Gent. Na het afstuderen heeft hij ervaring opgedaan bij architectenburo archinovo om vervolgens zijn eigen éénmanszaak op te richten in 2008. De éénmanszaak groeide verder uit tot huidig architectenburo.


Het architectenburo heeft doorheen de jaren de nodige expertise opgebouwd binnen de woning- en projectbouw en dit zowel voor renovatie / uitbreiding / verbouwing als voor nieuwbouw. We staan garant voor een correcte, heldere en persoonlijke samenwerking.


Bouwen of verbouwen is op vandaag een complexe puzzel geworden en het is onze missie om uw droom om te zetten in realiteit waarbij er op zoek wordt gegaan naar een evenwicht tussen de wensen, de lokale context, de bouwvoorschriften en het budget. Hierbij worden licht, ruimtelijkheid, esthetiek en persoonlijke beleving steeds geïntegreerd binnen het energiebewuste ontwerpproces. We bieden hiervoor onze zorgvuldig opgebouwde expertise aan om u hierbij te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij de realisatie van uw bouwplannen.


CONTACTEER ONS

MET AANDACHT VOOR LICHT, RUIMTELIJKHEID & BELEVING, MET RESPECT VOOR UW BUDGET, WERKEN WE SAMEN MET U DE MEEST GEPASTE EN ENERGIEBEWUSTE OPLOSSING UIT VOOR UW BOUWPLANNEN.